Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 72 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9,3
Hans Verkleij uit Almelo 06 nov 2018
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
uitstekende dienstverlening; accu hield er mee op op parkeerterrein van het ziekenhuis; een nieuwe accu werd bezorgd en ingebouwd binnen één uur.
9
Hermine Thöni uit Twello 02 nov 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
10
J Schepers uit Wierden 30 okt 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Bij Schasfoort (Patric) bent je geen nummer, zelfs zijn medewerkers kennen je naam en je auto. Super Service, Super garage !!
9
Trinco Ring uit Hoge Hexel 30 okt 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
9
J Smelt.stellingsma uit Wierdensmelt.stellingsma 24 okt 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
10
Casper Stoelhorst uit Vriezenveen 22 okt 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik kom al jarenlang bij Schasfoort. Eerst bij vader Henk, en nu al weer jaren bijzoon Patrick en zijn team. Onlangs had ik een schade aan mijn auto. Deze is keurig en volgens afspraak hersteld. Schasfoort is voor mij een \' no nonsense\' garage, waar je als klant nog zo naar binnen kunt lopen en je door de monteur onder de brug kunt laten uitleggen wat er aan scheelt.
10
Inge uit Lierderholthuis 17 okt 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Snel en vakkundig voor een eerlijke prijs. Meedenken en bijzonder gastvrij. Woon niet in de buurt, maar rijd er graag voor om. Indien nodig staat er altijd een leenauto voor me klaar zonder gedoe. En ook nog een lekker bakje koffie! Top!
6,7
A Ali uit Culemborg 25 sep 2018
Service8
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit5
9,7
H Schippers uit Enschede 04 mei 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Goed en eerlijk advies krijg je hier, en ook goede prijzen gehad ivm inruil auto\'(s), service is zo als het hoort !
9
N Verhaag 29 mrt 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9