Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 56 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Oliver uit Wierden 21 nov 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Goede service, eerlijke prijzen en vertrouwd.
8,3
Ingrid uit Almelo 20 nov 2018
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
10
Henk Hidders uit Borne 14 nov 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik heb als 36 al mijn auto\"s gekocht bij Schasfoort. Van nieuw tot 2e hands. Service staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Prijs/kwaliteit is uitstekend en advies eveneens.
9,3
Dick Eshuis uit Wierden 13 nov 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
goede behandeling vriendelijk personeel
9,3
Hans Verkleij uit Almelo 06 nov 2018
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
uitstekende dienstverlening; accu hield er mee op op parkeerterrein van het ziekenhuis; een nieuwe accu werd bezorgd en ingebouwd binnen één uur.
9
Hermine Thöni uit Twello 02 nov 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
10
J Schepers uit Wierden 30 okt 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Bij Schasfoort (Patric) bent je geen nummer, zelfs zijn medewerkers kennen je naam en je auto. Super Service, Super garage !!
9
Trinco Ring uit Hoge Hexel 30 okt 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
9
J Smelt.stellingsma uit Wierdensmelt.stellingsma 24 okt 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
10
Casper Stoelhorst uit Vriezenveen 22 okt 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik kom al jarenlang bij Schasfoort. Eerst bij vader Henk, en nu al weer jaren bijzoon Patrick en zijn team. Onlangs had ik een schade aan mijn auto. Deze is keurig en volgens afspraak hersteld. Schasfoort is voor mij een \' no nonsense\' garage, waar je als klant nog zo naar binnen kunt lopen en je door de monteur onder de brug kunt laten uitleggen wat er aan scheelt.