Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 116 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Harmpje van Klompenburg 't Harde 27 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Na een paar jaar in Wierden gewoond te hebben, klant bij hun geworden, nu terug op de Veluwe, maar blijf klant. Het zijn toppers, met verstand van zaken en je weet dat ze je altijd willen helpen, goeie koffie ook.
10
Mark Driel 26 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Ik ben vooral erg tevreden over de service en de kennis en kunde rondom Italiaanse auto’s. Als ik kom, word ik meteen geholpen. Altijd koffie, persoonlijke aandacht en snelle service!
10
Fam G Wermers Wierden 25 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoeken een auto naar onze wensen Leveren ‘m af voor de deur met strik Zijn altijd bereikbaar voor advies snelle reparatie of vragen Vriendelijke medewerkers en de koffie staat klaar Kortom wij kennen geen betere garage
10
Theo Almelo 19 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben al meer dan 50 jaar klant bij de firma Schasfoort en nog nooit teleurgesteld. Prima service klantvriendelijk! Theo
10
Martin Meijer Utrecht 19 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Je kan vaak snel terecht en soms bij onverwacht langsrijden wordt je ook vaak nog wel even erbij tussen geschoven in de planning. Mits het euvel niet te groot is natuurlijk. Verder doen ze niets onnodig en je weet dat je gewoon goed de weg weer op gaat na een beurt.
10
placido almelo 11 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
anbevolen garage, uitstekende service, ben al jaren klant van vader naar zoon betrouwbare momteurs
10
Ineke Dommerholt 04 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles volgens afspraak, werd gebeld over mankement en er werd toestemming gevraagd om het te verhelpen.
9
Stef Nijverdal 23 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Auto apk laten keuren. Goede prijs afspraak gemaakt voor de reparaties. Zat nog iets onder tijdens de betaling. ? Week later was iets met de links achter remklauw. Gebeld naar Patrick. Breng de auto gelijk maar even langs. Leen auto mee gekregen, zonder poes pas! Volgende morgen kon ik de auto weer ophalen! Al met al goede service. Aanrader!
9
Robert Almelo 20 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Verstand van zaken, vriendelijk, betaalbaar.
10
John Almelo 15 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ken Henk en Patrick al zo'n 30 jaar. Beide werken met hart en ziel in het bedrijf. Ook hun vaste kracht Arjen is een eerste klas monteur. Ik heb zelf weinig verstand van auto's en vertrouw volledig op hen. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ook voor een nieuwe Fiat kan ik altijd bij hen terecht. Doordat Henk en Patrick gewoon meewerken in het bedrijf is er geen grote overhead en kan de prijs redelijk gehouden worden. Het serviceniveau is erg hoog en afspraken worden uitstekend afgekomen. Kortom voor mij een vertrouwd adres.
laden...