Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 105 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Maryan Wierden 07 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Mijn nieuwe auto moest een 10.000 beurt en zelfs in deze moeilijke tijd omdat ik op een operatie wacht, was Patrick bereid mijn auto op te halen en weer retour te brengen. Helemaal geweldig, wat een service. Ook de andere werknemers zijn allemaal prima en staan altijd voor je klaar.
10
Jeannette Wierden 30 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Deze garage beveel ik iedereen aan. Helpen je zeer bekwaam , snel en vriendelijk.
7
Maurits Benig Wierden 23 mrt 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
klantvriendelijk,en mee denkkend.
9
Anita Almelo 23 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Staan altijd voor je klaar. Zeer tevreden.
10
Thale Nijvedal 18 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Men staat altijd voor je klaar. Snel een afspraak en goede prijs kwaliteit verhouding
9
Margreet Almelo 16 mrt 2020
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Mijn auto liet me in de steek op het parkeerterrein van het ziekenhuis in Almelo. even gebeld met Patrick van autofirst Schasfoort en binnen 20 minuten stonden ze bij me de parkeerplaats om een nieuwe accu te plaatsen. Is dat topservice of niet ?
10
Henk Hidders Borne 05 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn 2e auto was overbodig geworden. Gekeken wat men auto waard was. Overlegd met Patrick en binnen twee dagen akkoord over de prijs. Auto afgeleverd en gelijk werd het overeengekomen bedrag op mijn rekening gestort. Top!!! Een garage die je niet als nummer behandelt , maar als persoon. Ben al bijna 40 jaar klant en ben dik tevreden.
9
Machiel Mol Wierden 27 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
In een woord alles prima.
9
AHB WIERDEN 24 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Zéér goede service en prijs kwaliteit verhouding, meedenken in oplossingen en altijd informeren over de reparatie die nodig zijn om verassingen achteraf te voorkomen
10
Rianne Wierden 24 feb 2020
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Omdat de auto niet meer wou starten komen ze thuis het probleem oplossen. Top service!
laden...