Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op basis van 171 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Jos Kruiper Wierden 16 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed,, vriendelijk en punctueel
10
Shirley Burer Almelo 06 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto stond al 3 weken bij een andere garage. Konden het probleem maar niet oplossen.... Daarna mijn auto (alfa romeo mito) hier gebracht en na 4 dagen was het probleem al opgelost!
10
Wouter Bornerbroek 03 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik breng al jaren mijn auto’s bij deze garage. Altijd goed, snel en degelijk mijn probleem opgelost. Geen onnodige kosten of ongewenste reparaties, alles in overleg. Prijs kwaliteit is top!
10
henny nijverdal 30 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
goed
10
jan Wierden 19 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
auto prima gemaakt.
10
Niek Wierden 19 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Kan er altijd snel terecht, vervangend vervoer en volgens mij redelijke prijzen.
10
Addi Tuns OUDE-TONGE 02 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Tijdens je vakantie getroffen door bandenpech. Je zoekt naar een bedrijf dat je snel weer opweg helpt. Dat is precies wat Autofirst heeft gedaan. Zonder omhaal aangepakt en opgelost!!! Tijdelijk andere auto mee zelfs. Geen stress en verloren tijd tijdens de vakantie. Service met een hoofdletter S.
8
l. Ronhaar Wierden. 29 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
1. Mail die waarschuwt voor APK. 2. Auto volgens afspraak op tijd klaar. 3. Extraa service voor leenfiets. 4. Staan ook voor je klaar op onverwachte camaliteiten.
10
Dionne Wierden 29 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top service met een top team.
10
John ALMELO 08 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij deze garage voel ik me echt thuis. Hier lopen geen dure managers of verkopers rond. De eigenaar werkt zelf mee en is niet bang om zelf ook vuile handen te krijgen. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar klant bij AHS. Reparaties, onderhoud en advies zijn in vertrouwde handen.
laden...