Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op basis van 146 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ton Almelo 19 okt 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Prettige ontvangst en uitstekende communicatie rondom de benodigde reparatie-activiteiten. Redelijke tarieven. Enig minpuntje: de garage en het buitenterrein maken een wat rommelige indruk.
10
Michiel ALMELO 19 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Staan altijd voor je klaar.
10
Harry Markelo 19 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Onze ervaring is prima service en denken met je mee. En klant vriendelijk.
9
Martin Kremer Vroomshoop 06 okt 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Altijd tijd om een noodreparatie te doen en geven een goed advies.
9
Truus de Vries Nijverdal 23 sep 2020
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Staan altijd klaar of ze geven ee Auto mee.
10
E. Haan Enschede 22 sep 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ben heel goed geholpen kom zeker terug .
10
AH Bril WIERDEN 21 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Je wordt gebeld bij bijzonderheden zodat je achteraf niet verassingen staat
10
H Wijhe 13 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Sinds 2009 klant bij Schasfoort, prima service en goed onderhoud ook voor geen garage gebonden auto's. Goede prijs voor de verrichte werkzaamheden
10
Henk Hidders BORNE 07 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vlotte afwikkeling van reparaties e.d. Eerlijk advies bij zowel aan-en verkoop van een auto. Altijd kijken of er oplossingen zijn. Hebben lekkere koffie. Sinds 1981 al klant en uitermate tevreden.
10
Henk Almelo 03 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Een No-nonses garage. Wat gebeuren moet wordt vakkundig en goed gedaan. Geen overbodige reparaties. Altijd zoekend om de klant tevreden te stellen. Patrick en zijn team leveren elke keer weer een top prestatie. Heel handig is de leen-auto en de kosten opgave bij wat hogere uitgaven.
laden...