Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op basis van 165 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Addi Tuns OUDE-TONGE 02 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Tijdens je vakantie getroffen door bandenpech. Je zoekt naar een bedrijf dat je snel weer opweg helpt. Dat is precies wat Autofirst heeft gedaan. Zonder omhaal aangepakt en opgelost!!! Tijdelijk andere auto mee zelfs. Geen stress en verloren tijd tijdens de vakantie. Service met een hoofdletter S.
8
l. Ronhaar Wierden. 29 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
1. Mail die waarschuwt voor APK. 2. Auto volgens afspraak op tijd klaar. 3. Extraa service voor leenfiets. 4. Staan ook voor je klaar op onverwachte camaliteiten.
10
Dionne Wierden 29 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top service met een top team.
10
John ALMELO 08 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij deze garage voel ik me echt thuis. Hier lopen geen dure managers of verkopers rond. De eigenaar werkt zelf mee en is niet bang om zelf ook vuile handen te krijgen. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar klant bij AHS. Reparaties, onderhoud en advies zijn in vertrouwde handen.
9
Alex Hospers Wierden 01 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ook al kom je zonder afspraak voor wat service dan snel en accuraat geholpen; wat er niet was direct besteld paar uur later gemonteerd.
10
danielle Wierden 22 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service vriendelijk personeel.
10
Hans ENSCHEDE 29 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Accu kapot.....ging er vroeg heen, accu werd per direct vervangen......
10
AHB Wierden 29 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service en komen afspraken na zonder onduidelijke reparaties
10
Matthijs Heuver Wierden 26 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Fijne garage waar je altijd terecht kan. Je wordt goed, deskundig en correct geholpen!
10
Ramon Hellendoorn 18 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mag het ietsje meer zijn! Nou dat is hier zo. Van begin tot einde uitstekende service. Snelle afspraak en uitvoering van het onderhoud Tussentijds telefonisch contact met op of aanmerkingen en afspraak is afspraak. Aanbevelingen : ga zo door en helemaal blij!
laden...